HEAVY PARTS ORIGINAL на виставці сільськогосподарської техніки “Agritechnica 2017”

Протягом тижня у місті Ганновер (Німеччина) тривала найбільша у світі виставка сільськогосподарської техніки “Agritechnica 2017”. Сюди з’їхалися виробники та фермери з усього світу. Тут був представлений і український виробник запчастин “Heavy Parts”, який активно розвивається та збільшує асортимент:

“Наразі асортимент налічує вже більше 500 позицій, а на весну в планах – 1000. Після участі у виставках такого рівня, вітчизняний виробник та Україна стають більш впізнаваними у Європі, США та навіть таких країнах, як Ефіопія, Танзанія, Парагвай”,

Учасників виставки зацікавив український виробник, який представив якісну продукцію. Український стенд в Ганновері був оформлений у еко-стилі – його елементи були виготовлені з натурального дерева та моху. Європейцям сподобався такий стиль і вони самі використовуватимуть його на наступних виставках:

“Про Україну повинні знати не лише те, що ми – країна корупції, але й те, що ми можемо та вміємо виготовляти якісний продукт. Українці люблять працювати, хоча їм для цього не завжди дають можливість”,

Асортимент Heavy Parts налічує широкий перелік запчастин до зернозбиральних та силосних комбайнів, ґрунтообробної техніки та сівалок. Виробництво знаходиться у Рівному. Більше інформації про виробника шукайте за посиланням та на наступних виставках в Україні та світі.